GETTING STARTED

Ok, dus jij wilt lid worden van Performance Gym Alkmaar? Hieronder leg ik je uit hoe het werkt ...

Performance Gym Alkmaar voelt zich verantwoordelijk om het beste uit jou als “atleet” te halen. Wij zijn betrokken bij al onze atleten en streven er naar om iedereen aandacht te geven, je te laten groeien als atleet, je vooruitgang boekt met de juiste technieken en jou doelen te verwezelijken en streven altijd naar de hoogste kwaliteit.

Wij zijn met onze training ingericht op kwaliteit van leven, gezondheid en vooral plezier in het sporten.

Dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, kies je abonnement en maak deel uit van onze community, waar sporten en plezier samen gaat! Kies je voor ons jaar abonnement dan heb je enig voordeel in de maandelijkse kosten, en kies je voor ons maandelijks abonnement,  dan kan je deze na drie maanden maandelijks opzeggen maar houd rekening met een maand opzegtermijn. Welk abonnement je ook kiest, jaar of maand dan is dat inclusief basic voeding advies en 4 coachings momenten per jaar van een half uur.

THE DOUBLE UNDER

10 classes per maand

De perfecte keuze als u met strength & conditioning begint start en op zoek bent naar een constante boost en vooruitgang in uw algehele conditie en gezondheid. Consistentie is de sleutel!                                                           

€58,50 /pm

Jaar abonnement

THE DOUBLE UNDER

10 classes per maand

De perfecte keuze als u liever niet vast wilt zitten aan een jaar abonnement, en op zoek bent naar een constante boost en vooruitgang in uw algehele conditie en gezondheid. Consistentie is de sleutel!

 €62,50 /pm

Maandelijks opzegbaar

THE TRIPLE UNDER

15 classes per maand

Als Performance Gym Alkmaar lessen uw belangrijkste trainings momenten zijn, dan is dit het pakket voor u. Train 15 keer per maand samen met ons om ongelooflijke vooruitgang te zien in uw algehele conditie en olympische liften.

€68,50 /pm

Jaar abonnement

THE TRIPLE UNDER

15 classes per maand

De perfecte keuze als u liever niet vast wilt zitten aan een jaar abonnement, en dit uw belangrijkste trainings momenten zijn, dan is dit het pakket voor u. Train 15 keer per maand en boek vooruitgang in uw conditie en olympische liften.

€72,50 /pm

Maandelijks opzegbaar

THE MAXIMUM EFFORT

25 classes per maand

Als u een ervaren atleet bent en fitness uw leven is, dan is dit de juiste keuze voor u. Je bent gewaarschuwing, dit pakket is niet voor beginners, u zult de nodige spierpijn gaan ervaren.                                               

€78,50 /pm

Jaar abonnement

THE MAXIMUM EFFORT

25 classes per maand

De perfecte keuze als u liever niet vast wilt zitten aan een jaar abonnement, en u een ervaren atleet bent en fitness uw leven is, dan is dit de juiste keuze voor u. Je bent gewaarschuwing, dit pakket is niet voor beginners,

€82,50 /pm

Maandelijks opzegbaar

THE BASIC BARBELL

Strippenkaart 10 classes

Een geweldige optie als je net begint met trainen en je strength & conditioning of gewichtheffen in je bestaande fitnessschema wilt opnemen, of als je het gewoon erg druk hebt met werk of iets anders.

€125,00

Eenmalig

Wil je een keer gewoon meedoen om het een keer mee te maken meld je dan aan voor een kennismakingsles ( Free Trial ) of kom je gewoon aanwaaien bij onze Performance Gym voor een Drop-in Class, wat natuurlijk altijd kan. Voor de losse les dienst men wel enige ervaring te hebben met strength & conditioning of Olympic weigthlifting. Heb je geen ervaring, kom dan langs voor een kennismakingsles en wellicht is onze on-ramp training wat voor jou om kennis te maken met strength & conditioning, of misschien je strength & conditioning ervaring wat bij te schaven.

INTRO CLASS

1 class of your choice

Heb je nog nooit een proefles gehad bij ons? Of wil je strength & conditioning een keer uitproberen, meld je dan aan voor een proefles! Klik op de button en meld je aan voor jou gratis intro class ervaring.

GRATIS

DROP-IN CLASS

1 class of your choice

Heb je ervaring met strength & conditioning of een dergelijke sport, en wil je gewoon een keer de sfeer proeven meld je dan aan voor een Drop-in Class. Klik op de button en meld je aan voor jou drop-in.

15,00 /per class

ON-RAMP CLASS

2 classes

Ben je nieuw met strength & conditioning of wil je je skills weer opnieuw leven inblazen vanwege lang niet gesport te hebben dan kun je gebruik maken van ons On-Ramp programma, 

€100,00

MOBILITY

4 classes

Ken je het gevoel, de soms kleine beperkingen die je tegenkomt in je lijf, je vind het maar irritant en vervelend. Je wilt het anders, maar wat doe je er aan? Wellicht dat Mobility dat kan veranderen en verbeteren.

€20,00

Voor atleten met ervaring dient men aan tegeven welke ervaring dat is  en/of je een Strength & Conditioning of een on-ramp training hebt gedaan bij een andere box. Laat hierom door jou box ons een mailtje sturen ter bevestiging hiervan. Mail: info@performancegymalkmaar.nl

If you are visiting our box, please let us know how much experience you have with strength & conditioning or a simular sport. It's difficult for us to see wich level you are, so please let your local box send us an email if you have followed an on-ramp course.

Heb jij een introductieles gedaan of ben je ervan overtuigd dat je aan de slag wilt gaan bij Performance Gym Alkmaar dan wordt het nu tijd voor het On-Ramp programma. Om strength & conditioning op een veilige en verantwoorde manier te beoefenen, bied Performance Gym Alkmaar het On-Ramp programma aan. Het volgen van deze lessen is verplicht voor iedereen die bij PGA trainingen wil volgen tenzij je kunt aantonen dat je al ervaring hebt met strength & conditioning of een dergelijke sport.

Elk nieuw lid begint hier, of wellicht ben je nieuw met strength & conditioning of wil je je skills weer opnieuw leven inblazen vanwege lang niet gesport te hebben dan kun je gebruik maken van ons On-Ramp Programma. In 2 lessen van 1 uur leggen wij jou de basis uit van strength & conditioning.

Tijdens het On-Ramp programma leer je de 10 functionele bewegingen van strength & conditioning. Een correcte beheersing van deze bewegingen is noodzakelijk om op een verantwoorde wijze te kunnen deelnemen aan de WOD’s.

Daarnaast besteden wij aandacht aan de filosofie achter strength & conditioning en het schalen van oefeningen zodat je de workouts op een veilige manier naar je hand kunt zetten. Na het voltooien van het On-Ramp programma, ben je klaar om onbeperkt deel te nemen aan de WOD’s.

De inleiding in onze wereld bij Performance Gym Alkmaar is alsvolgt;

1. Inleiding in de functional movement patterns
2. Voedings patronen en herstel na je training
3. Aanbod van OrangeFit eiwitten om je herstel te bevorderen
4. De mogelijkheden om bestaande blessures te laten behandelen door onze medische trainer.

We zien je graag tegemoet bij Performance Gym Alkmaar.

Extra informatie

Heb je een proefles of on-ramp cursus gehad lees dan onze “Algemene Voorwaarden” door en meld je dan aan.
Kies je abonnement en klik op de button en vul dan het aanmeldingsformulier in.

Naast de standaard abonnementen hebben wij ook aangepaste abonnementen voor studenten. Vraag naar de voorwaarden aan onze balie bij Performance Gym Alkmaar of stuur een mail naar info@performancegymalkmaar.nl

Voor meer info even bellen via mob. 0646347339 of bij de balie.

* De On-ramp word van te voren ingepland met jou als nieuwe atleet, kun je op de ingeplande dag niet, dan horen wij dat graag en plannen we hiervoor een andere afspraak in.

Mocht je nog vragen hebben over onze abonnementen, dan kun je ons bereiken via ons telefoonnummer +31(0)6 46347339

Als je lid wilt worden van Performance Gym Alkmaar, vereist dit echter nog wel een korte uitleg. Performance Gym Alkmaar werkt namelijk met SportBit Management App. Een Online inlogsysteem, waarmee leden zich kunnen inschrijven voor de lessen. Via het SportBit venster op deze pagina kan je heel simpel een account aanmaken.

Je kunt de app downloaden op je telefoon via Itunes of via Playstore. Wil je dit niet dan kun je ook via onze site inloggen onder menu tab "contact".