ABONNEMENTEN

Performance Gym Alkmaar voelt zich verantwoordelijk om het beste uit jou als “atleet” te halen. Wij zijn betrokken bij al onze atleten en streven er naar om iedereen aandacht te geven, je te laten groeien als atleet, je vooruitgang boekt met de juiste technieken en jou doelen te verwezelijken en streven altijd naar de hoogste kwaliteit.

Ons programma heeft grote raakvlakken met o.a. de CrossFit methodiek, welke bestaat uit het uitvoeren van functionele bewegingen onder hoge hoge intensiteit. Functionele bewegingen zijn natuurlijke bewegingen, bijv. als je gaat zitten heb je een squat en als je iets op de bovenste plank legt heb je een shoulderpress .. en zo vind je in allerlei natuurlijke bewegingen een oefening en is samen gevat in Functional movement patterns.

Wij zijn met onze training ingericht op kwaliteit van leven, gezondheid en vooral plezier in het sporten.

Om dit te kunnen garanderen trainen we met groepen van maximaal 8 tot 10 personen. Hierdoor kunnen de trainers jou als atleet maximaal begeleiden in de door jou gestelde doelen, of dat nou is dat je sterker wilt worden of dat je wilt afvallen of misschien traint t.b.v. een andere sport. Wij van Performance Gym Alkmaar zullen je hierbij helpen. ( Zie ook tevens ons Voedings programma )

Dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, kies je abonnement en maak deel uit van onze community, waar sporten en plezier samen gaat !

Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met 1 maand opzegtermijn en inclusief voeding en coaching. Wil je een keer gewoon meedoen om het een keer mee te maken meld je dan aan voor een kennismakingsles ( Free Trial ) of kom je gewoon aanwaaien bij onze Performance Gym voor een Drop-in Class? Voor de losse les dienst men wel enige ervaring te hebben met Strength & Conditioning, weigthlifting of CrossFit. Heb je geen ervaring, kom dan langs voor een kennismakingsles en of wellicht is onze on-ramp training wat voor jou om kennis te maken met strength & conditioning.

Of als je het wat langer wilt uitproberen of moeilijk in je tijd zit, kan je ook gebruik maken van onze 10 Rittenkaart, welke 3 maanden geldig is en te gebruiken is op tijden die voor jou uitkomen.

GRATIS PROEFLES

Heb je nog nooit een proefles gehad bij ons? Of wil je Strength & Conditioning een keer uitproberen, meld je dan aan voor een proefles! Klik op de button en meld je aan!

DROP-IN CLASS

Heb je ervaring met Strength & Conditioning of CrossFit, meld je dan aan voor een Drop-in Class. Klik op de button en meld je aan!

ON-RAMP CLASS

Ben je nieuw met Strength & Conditioning of wil je je skills weer opnieuw leven inblazen vanwege lang niet gesport te hebben dan kun je gebruik maken van ons On-Ramp Programma. In 4 lessen van 1 uur leggen wij jou de basis uit van Strength & Conditioning. Klik dan op de button en meld je aan!

Note:

Voor atleten met ervaring dient men aan tegeven welke ervaring dat is  en/of je een Strength & Conditioning of CrossFit on-ramp hebt gedaan. Laat hierom door jou box ons een mailtje sturen ter bevestiging hiervan. Mail: info@performancegymalkmaar.nl

If you are visiting our box, please let us know how much experience you have with strength & conditioning or CrossFit. It's difficult for us to see wich level you are, so please let your local box send us an email if you have followed an on-ramp course.

Heb jij een introductieles gedaan of ben je ervan overtuigd dat je aan de slag wilt gaan bij Performance Gym Alkmaar dan wordt het nu tijd voor het On-Ramp programma. Om strength & conditioning op een veilige en verantwoorde manier te beoefenen, bied Performance Gym Alkmaar het On-Ramp programma aan. Het volgen van deze lessen is verplicht voor iedereen die bij PGA trainingen wil volgen tenzij je kunt aantonen dat je al ervaring hebt met strength & conditioning of CrossFit.

Elk nieuw lid begint hier, of wellicht ben je nieuw met Strength & Conditioning of wil je je skills weer opnieuw leven inblazen vanwege lang niet gesport te hebben dan kun je gebruik maken van ons On-Ramp Programma. In 4 lessen van 1 uur leggen wij jou de basis uit van Strength & Conditioning.

Tijdens het On-Ramp programma leer je de 10 functionele bewegingen van Strength & Conditioning. Een correcte beheersing van deze bewegingen is noodzakelijk om op een verantwoorde wijze te kunnen deelnemen aan de WOD’s.

Daarnaast besteden wij aandacht aan de filosofie achter strength & conditioning en het schalen van oefeningen zodat je de workouts op een veilige manier naar je hand kunt zetten. Na het voltooien van het On-Ramp programma, ben je klaar om onbeperkt deel te nemen aan de WOD’s.

Het On-Ramp programma bestaat uit 1 small group les van ca. 4 uur.

De inleiding in onze wereld bij Performance Gym Alkmaar is alsvolgt;

1. Inleiding in de Functional movement patterns
2. Voedings patronen en herstel na je training
3. Aanbod van OrangeFit eiwitten om je herstel te bevorderen
4. De mogelijkheden om bestaande blessures te laten behandelen door onze medische trainer.

We zien je graag tegemoet bij Performance Gym Alkmaar.

Extra informatie

Heb je een proefles of on-ramp cursus gehad lees dan onze “Algemene Voorwaarden” door en meld je dan aan.
Kies je abonnement en klik op de button en vul dan het aanmeldingsformulier in.

Naast de standaard abonnementen hebben wij ook aangepaste abonnementen voor studenten. Vraag naar de voorwaarden aan onze balie bij Performance Gym Alkmaar of stuur een mail naar info@performancegymalkmaar.nl

Voor meer info even bellen via mob. 0646347339 of bij de balie.

* De On-ramp word gegeven op de 3de zondag van de maand en het liefst in 1 dagdeel afgerond.
Kun je op deze dag niet, dan horen wij dat graag en plannen we hiervoor een andere afspraak.

Mocht je nog vragen hebben over onze abonnementen, dan kun je ons bereiken via ons telefoonnummer +31(0)6 46347339

Als je lid wilt worden van Performance Gym Alkmaar, vereist dit echter nog wel een korte uitleg. Performance Gym Alkmaar werkt namelijk met SportBit Management App. Een Online inlogsysteem, waarmee leden zich kunnen inschrijven voor de lessen. Via het SportBit venster op deze pagina kan je heel simpel een account aanmaken.

Je kunt de app downloaden op je telefoon via Itunes of via Playstore. Wil je dit niet dan kun je ook via onze site inloggen onder menu tab "contact".