GET STARTED

ZO DUS JE HEBT BESLOTEN OM EEN PGA GYM MEMBER WORDEN

Hieronder leg ik je uit hoe het werkt ...

Performance Gym Alkmaar voelt zich verantwoordelijk om het beste uit jou als “atleet” te halen. Wij zijn betrokken bij al onze atleten en streven er naar om iedereen aandacht te geven, je te laten groeien als atleet, je vooruitgang boekt met de juiste technieken en jou doelen te verwezelijken en streven altijd naar de hoogste kwaliteit.

Je kan natuurlijk eerst een proefles boeken, om uit eerste hand mee te maken hoe het is om bij Performance Gym Alkmaar te trainen. Onze openings tijden zijn vanaf maandag tot en met zondag. Maar kijk even naar onze agenda welke dag voor jou het beste uitkomt.

Deze link brengt je naar SportBit waar je je kunt aanmelden voor een proefaccount en je kunt inschrijven voor een introductieles bij Performance Gym Alkmaar.

DIRECT KLAAR OM TE STARTEN EN LID TE WORDEN

Kies je abonnement en maak deel uit van onze community, waar sporten en plezier samen gaat! Kies je voor ons jaar abonnement dan heb je enig voordeel in de maandelijkse kosten of kies je voor ons maandelijks abonnement,  dan kan je deze na drie maanden maandelijks opzeggen maar houd rekening met een maand opzegtermijn. Welk abonnement je ook kiest, jaar of maand dan heb je toegang tot alle trainings diciplines  en inclusief basic voedings advies en 4 coachings momenten per jaar van een half uur.

Voor vragen over abonnementen en prijzen kun je na je proefles samen met ons kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden en wat het beste is voor jou om mee te starten. We zien je graag tegemoet in een proefles van jou keuze.

THE DOUBLE UNDER

10 classes per maand

De perfecte keuze als u met strength & conditioning begint start en op zoek bent naar een constante boost en vooruitgang in uw algehele conditie en gezondheid. Consistentie is de sleutel!

THE TRIPLE UNDER

15 classes per maand

De perfecte keuze als dit uw belangrijkste trainings momenten zijn, dan is dit het pakket voor u. Train 15 keer per maand en boek vooruitgang in uw conditie en olympische liften.

THE MAXIMUM EFFORT

25 classes per maand

De perfecte keuze als u een ervaren atleet bent en fitness uw leven is, dan is dit de juiste keuze voor u. Je bent gewaarschuwing, dit pakket is niet voor beginners,

THE BASIC BARBELL

Strippenkaart 10 classes

Een geweldige optie als je strength & conditioning of gewichtheffen in je bestaande fitnessschema wilt opnemen en het gewoon erg druk hebt met werk of iets anders.

JUST FOR FUN OF DROP-IN

Wil je een keer gewoon meedoen om het een keer mee te maken of kom je gewoon aanwaaien bij Performance Gym voor een Drop-in Class. Wat natuurlijk altijd kan, voor een losse les dienst men wel enige ervaring te hebben met strength & conditioning of Olympic weigthlifting. Heb je geen ervaring, kom dan langs voor een kennismakingsles en wellicht is onze on-ramp training wat voor jou om kennis te maken met strength & conditioning, of misschien je strength & conditioning ervaring wat bij te schaven.

INTRO CLASS

1 class of your choice

Heb je nog nooit een proefles gehad bij ons? Of wil je strength & conditioning een keer uitproberen, meld je dan aan voor een proefles! Klik op de button en meld je aan voor jou gratis intro class ervaring.

DROP-IN CLASS

1 class of your choice

Heb je ervaring met strength & conditioning of een dergelijke sport, en wil je gewoon een keer de sfeer proeven meld je dan aan voor een Drop-in Class. Klik op de button en meld je aan voor jou drop-in.

ON-RAMP CLASS

2 classes

Ben je nieuw met strength & conditioning of wil je je skills weer opnieuw leven inblazen vanwege lang niet gesport te hebben dan kun je gebruik maken van ons On-Ramp programma,

Voor atleten met ervaring dient men aan tegeven welke ervaring dat is  en/of je een Strength & Conditioning of een on-ramp training hebt gedaan bij een andere box. Laat hierom door jou box ons een mailtje sturen ter bevestiging hiervan. Mail: info@performancegymalkmaar.nl

If you are visiting our box, please let us know how much experience you have with strength & conditioning or a simular sport. It's difficult for us to see wich level you are, so please let your local box send us an email if you have followed an on-ramp course.

Heb jij een introductieles gedaan of ben je ervan overtuigd dat je aan de slag wilt gaan bij Performance Gym Alkmaar maar heb jij nog te weining ervaring met strength & conditioning dan kan je gebruik maken van ons On-Ramp programma, dit is een veilige en verantwoorde manier om kennis te maken met ons trainings programma.

Tijdens het On-Ramp programma leer je de 10 functionele bewegingen van strength & conditioning. Een correcte beheersing van deze bewegingen is noodzakelijk om op een verantwoorde wijze te kunnen deelnemen aan de WOD’s.

We zien je graag tegemoet bij Performance Gym Alkmaar.

Extra informatie

Heb je een proefles of on-ramp cursus gehad lees dan onze “Algemene Voorwaarden” door en meld je dan aan.
Kies je abonnement en klik op de button en vul dan het aanmeldingsformulier in.

Naast de standaard abonnementen hebben wij ook aangepaste abonnementen voor studenten. Vraag naar de voorwaarden aan onze balie bij Performance Gym Alkmaar of stuur een mail naar info@performancegymalkmaar.nl

Voor meer info even bellen via mob. 0646347339 of bij de balie.

* De On-ramp word van te voren ingepland met jou als nieuwe atleet, kun je op de ingeplande dag niet, dan horen wij dat graag en plannen we hiervoor een andere afspraak in.

Mocht je nog vragen hebben over onze abonnementen, dan kun je ons bereiken via ons telefoonnummer +31(0)6 46347339

Als je lid wilt worden van Performance Gym Alkmaar, vereist dit echter nog wel een korte uitleg. Performance Gym Alkmaar werkt namelijk met SportBit Management App. Een Online inlogsysteem, waarmee leden zich kunnen inschrijven voor de lessen. Via het SportBit venster op deze pagina kan je heel simpel een account aanmaken.

Je kunt de app downloaden op je telefoon via Itunes of via Playstore. Wil je dit niet dan kun je ook via onze site inloggen onder menu tab "contact".