HERE'S WERE IT'S ALL ABOUT

HEB JE JEZELF OOIT AFGEVRAAGD?

Hoe blijf ik gemotiveerd?
Wat zou ik eten?
Doe ik deze beweging of oefening wel goed?
Welke training zou ik moeten doen?
Wat is de beste manier om fit te worden voor mijn sport?
Hoe kom ik terug op de vorm waarin ik vroeger was?
Of ben je lid van een sportschool die je in de afgelopen twee maanden maar twee keer hebt bezocht?
Zoals Albert Einstein zegt: "Waanzin is dezelfde fouten herhalen maar verschillende resultaten verwachten". We zijn hier om je routine te veranderen en betere resultaten te behalen!

HIER GAAT HET NOU OM?

Wij geloven dat gemotiveerde mensen die willen afvallen en sterk willen worden, slechts een paar stappen verwijderd zijn van het bereiken van hun doelen. Het is gewoon een kwestie van weten wat de juiste manier is om te sporten en te eten, en een groep workoutpartners hebben die je zullen pushen om elke dag beter te worden.

Hoe kun je de tijd vinden om door de bullsh* te ziften en een perfecte workout te ontwikkelen, een goed dieet te hebben en de juiste workoutpartners te vinden als je een fulltime baan hebt ... een gezin ... of studie ??? In plaats van honderden boeken, blogs, onderzoeksdocumenten en video's op YouTube te bekijken, gemaakt door zogenaamde 'experts' ..!

Kom eens langs bij Performance Gym Alkmaar en laat ons jou de beste workouts en eetstrategieën geven die u helpen resultaten te behalen zonder een bewegingswetenschapper te hoeven zijn. Leer alles via onze coaches wat u moet weten over afvallen, sterk worden en je geweldig te voelen. Bekijk onze openingstijden en schrijf je in voor een proefles.

Je krijgt alleen het beste van wat we vinden ... EN, je maakt deel uit van een groep van honderden gemotiveerde mensen die ook beter leven dankzij hun conditie die ze hebben opgebouwd.

Allemaal omdat we geobsedeerd zijn door fitness, voeding en het gebruik van psychologie om erachter te komen wat de beste manier is om permanente, blijvende resultaten te krijgen voor onze leden.

PERFORMANCE GYM ALKMAAR GEINTRODUCEERD

Performance Gym Alkmaar is een bloeiende en groeiende groep gemotiveerde mensen die willen afvallen, sterk willen worden en zich geweldig voelen.

Het doel van Performance Gym Alkmaar is om je te helpen een beter leven te leiden door middel van fitness. We doen dit door ons te concentreren op uw resultaten, trainingen en het opbouwen van een sterke gemeenschap van mensen die u zullen ondersteunen.

THE GYM

Hier krijg je coaching over sport en voeding, met verschillende trainingen die elk deel van je lichaam raken tijdens onze 60 min sessies gedurende de hele week. Je wordt omringd door geweldige mensen die je motiveren om elke dag beter te worden en je helpen dingen te doen die je nog nooit eerder hebt geprobeerd.

ABOUT OUR COACHES

DENNIS

EIGENAAR, GENERAL MANAGER & HEAD COACH

Sport opleiding:

Fitvak A/B ( PT/Medisch Trainer )
CrossFit LVL 1 Trainer
CrossFit LVL 2 Trainer
Gymnastics Trainer
Weightlifting Trainer LVL 1

ROELIE

GENERAL MANAGER & COACH

Sport opleiding:

CrossFit LVL 1 Trainer
CrossFit Scaling
Weightlifting LVL 1

REBECCA

COACH

Sport opleiding:

CrossFit LVL 1 Trainer
Endurance Coach

DANIELLE

COACH

Sport opleiding:

CrossFit LVL 1 Trainer

INGMAR

INTERN COACH

Sport opleiding:

PGA interne opleiding
Opleiding ROC Sport & Bewegen

KIERAN

INTERN COACH

Sport opleiding:

PGA interne opleiding
Nu bezig met het behalen van CF-LVL-1

LOSE WEIGHT, GET STRONG

Ontdek hoe je je saaie routine kunt lozen, vet kunt verliezen, sterk kunt worden en je energie kunt verdubbelen met dagelijkse tips, trainingen, middelen en strategieën die via onze coaches worden gegeven.

Wil je dit ook? Klik op de knop, word fit …