HIER GAAT HET NOU ALLEMAAL OM

HEB JE JEZELF OOIT AFGEVRAAGD?

Hoe blijf ik gemotiveerd?
Wat zou ik eten?
Doe ik deze beweging of oefening wel goed?
Welke training zou ik moeten doen?
Wat is de beste manier om fit te worden voor mijn sport?
Hoe kom ik terug op de vorm waarin ik vroeger was?
Of ben je lid van een sportschool die je in de afgelopen twee maanden maar twee keer hebt bezocht?

Zoals Albert Einstein zegt: "Waanzin is dezelfde fouten herhalen maar verschillende resultaten verwachten". We zijn hier om je routine te veranderen en betere resultaten te behalen!

HIER GAAT HET NOU OM?

Als je voor het eerst door onze deuren loopt ...
Het eerste dat opvalt, is de lege ruimte. Elke stang, elke schijf en alle gewichten zijn netjes op zijn plaats weggelegd. We verzamelen rond het whiteboard de training van de dag staat er al op. We zullen je door de training heen leiden, maar een kleine professionele tip: Denk nou niet van ik kan het wel, reken er maar niet op, althans nog niet.

We gaan samen opwarmen. We zullen onze stations samen opzetten, we zullen elke beweging samen oefenen en veel qualitatieve tijd en moeite besteden om onze techniek goed en scherp te krijgen

Ben je er klaar voor?

Haal voordat je begint diep adem en kijk rond. Merk op hoe de lege ruimte van een paar minuten geleden nu wordt ingenomen door een groep ongelooflijke atleten, waaronder jij. Ja jij. Je kunt dit wel of niet van jezelf weten, maar we weten dat je een atleet bent en we kunnen niet wachten om met u samen te trainen en jou te helpen je doelen te bereiken.

Als je in het begin nerveus bent, is dat oké, in feite is het voor ons volkomen natuurlijk! En onthou dit voordat de timer afgaat en je 3-2-1 Go hoort, “The magic happens outside your comfortzone”.

We bouwen onze “House of Fitness” op bij Performance Gym Alkmaar. The House of Fitness gaat over het opzetten en bouwen van het grootste en meest stoere fitness complex dat we kunnen creeren - in onze beleving betekent dat de beste sportschool – en voor ons betekent het ook het opbouwen van echte authentieke banden met onze leden en ze individueel helpen hun conditie te verwezelijken en hun conditie te verbeteren.

Onze missie is het  voor ieder die door onze deuren loopt de beste service te bieden, een plek te bouwen die ook coaches kan ondersteunen en te doen waar ze van houden en die onze community gaandeweg ondersteunt.

We hopen je snel door onze deuren te zien lopen!

PERFORMANCE GYM ALKMAAR GEINTRODUCEERD

Performance Gym Alkmaar is een bloeiende en groeiende groep van gemotiveerde mensen die willen sporten, afvallen en krachtig willen sterk worden en zich gewoonweg gezond willen voelen. Het doel van Performance Gym Alkmaar is om je te helpen een beter leven te leiden door middel van fitness. We doen dit door ons te concentreren op jou resultaten, trainingen en het opbouwen van een sterke gemeenschap van mensen die u zullen helpen en ondersteunen.

ABOUT OUR COACHES

DENNIS

EIGENAAR, GENERAL MANAGER & HEAD COACH

Sport opleiding:

Fitvak A/B ( PT/Medisch Trainer )
S&C LVL 1 Trainer
S&C LVL 2 Trainer
Gymnastics Trainer
Weightlifting Trainer LVL 1

ROELIE

GENERAL MANAGER & COACH

Sport opleiding:

CrossFit LVL 1 Trainer
CrossFit Scaling
Weightlifting LVL 1