COACHING

Coaching is niet alleen een oplossing voor een ieder die wil afvallen, zijn conditie wil verbeteren of gewoon een stok achter de deur nodig heeft.

Trainen met een Coach is zoveel meer, hij zorgt er voor dat je net een stapje verder gaat en harder traint je performance omhoog brengt en je techniek verbetert. Of het nou is om te revalideren of je te helpen met blessures, het gaat erom dat je onder professionele begeleiding je doelen bereikt op een veilige en verantwoorde manier.

Hoe werkt dat dan?

Aan de hand van een gesprek ga je samen met onze Coach een persoonlijk trainings- of voedingsprogramma opstellen dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie en wensen. Het is mogelijk om 1 op 1 met je Coach samen te werken, maar ook in groepjes tot maximaal 6 personen afhankelijk van de gestelde doelen.

Dus wil jij dat lang gedroomde resultaat behalen en lukt het je niet om dit zelf te realiseren? Dan is Coaching zeker wat voor jou. Er zijn verschillende opties mogelijk, en hangt af van jou persoonlijke wensen. Bespreek deze met jouw Coach op je box of gym, of stuur een mailtje via de site voor meer informatie.

LOSE WEIGHT, GET STRONG

Ontdek hoe je je saaie routine kunt lozen, vet kunt verliezen, sterk kunt worden en je energie kunt verdubbelen met dagelijkse tips, trainingen, middelen en strategie├źn die via onze coaches worden gegeven. Wil je dit ook? Klik op de knop, word fit !

IMPROVE YOURSELF

Word beter in alles wat je doet, of het nou uithoudingsvermogen, techniek of houding is ..

VOEDING EN COACHING

Heb jij je voeding onder controle ?
Wil je hier meer over weten kom dan eens langs, dan helpen we jou op weg ...