MEDIA PAGE

Welkom op onze media page, en wat je hier kunt vinden zijn training- en instructie video's van onze atleten van Performance Gym Alkmaar met verschillende trainings vormen en technieken m.b.t. het Olympic Weightlifting. Op de video's kun je zien hoe wij trainen en wat we er voor doen om een goede lifter te worden, dit varieert van lifting sessies tot mobility video's tot video's waar weightlifting materialen worden toegelicht zoals straps, schoenen etc. Ze zijn meestal door mij van commentaar voorzien zodat ze ook voor leer-doeleinden gebruikt kunnen worden.

We hopen door middel van de door ons geplaatste video's jullie te helpen in de technieken van het het Olympic weightlifting en om jullie mischien inzicht te geven in het gewichtheffen als sport op zichzelf en wat er allemaal bij komt kijken dan het alleen omhoog brengen van een gewicht. Wie weet overtuigd het jou ook om deze mooie sport te gaan beoefenen.

Wij van Performance Gym Alkmaar zien jullie graag tegemoet!

Performance Gym Alkmaar

Meet our members
Zoals altijd zetten wij graag een van onze members in het zonnetje, omdat wij onwijs trots zijn op deze mensen om wie ze zijn en waarvoor ze staan. In deze video ontmoeten jullie Jeroen een vooruit strevende atleet bij onze box en op wie wij terecht zeggen trots te zijn.
Veel kijk plezier, en wellicht tot snel bij onze box ...

Performance Gym Alkmaar

Meet our members
Zoals altijd zetten wij graag een van onze members in het zonnetje, omdat wij onwijs trots zijn op deze mensen om wie ze zijn en waarvoor ze staan. In deze video ontmoeten jullie Miriam een vooruit strevende atlete bij onze box, en wellicht tot snel bij onze box !

Performance Gym Alkmaar

Promo
Hoi, deze video is "a must see" voor iedereen die een kleine indruk willen krijgen van wat we allemaal doen bij Performance Gym Alkmaar. Ben er best wel trots op eigenlijk ! Veel kijk plezier, en wellicht tot snel bij onze box ...