MOBILITY

Tijdens het moment van onze mobility training geef je iets terug aan je lichaam. Hier wordt het lichaam blij van. Lichaam blij, jij blij. We weten namelijk allemaal dat je jouw lichaam niet alleen kan laten pieken wanneer je wekelijks Strength & Conditioning doet. Zelfs tijdens de trainingen zijn er momenten van ontspanning nodig, ook al is het één ademhaling of het aanpassen van je tempo. We weten ook dat krachttraining van invloed is op de mobiliteit van je spieren en gewrichten. Waarschijnlijk voel je nu je dit leest meteen jouw persoonlijke blokkades.

BE FLEXIBLE, GET STRONG

Wanneer je van je lichaam inspanning vraagt, heeft je lichaam ook ontspanning nodig om onder aan de streep gezond en vitaal te blijven. Door onze Mobility training aan je wekelijkse trainingsmoment toe te voegen, geef je jouw lichaam de aandacht die het nodig heeft. Het is een moment van herstellen, opladen en versterken. Mobility training is allang al niet meer zweverig en is door haar kenmerkende oefeningen vooral een functionele investering voor je fysieke lichaam. De oefeningen stimuleren ruimte en souplesse in spieren en gewrichten. Ook kracht en balans wordt aangesproken. Je investeert in je mobiliteit. Iets wat je gaat terug voelen tijdens je trainingen.

We doen Mobility trainingen die zich specifiek richten op bepaalde area's van het lichaam en het ruimte creëeren in dit gebied. Er van uitgaande dat het lichaam functioneert als één geheel is er ook voldoende aandacht voor de rest van het lichaam waardoor je de les als een complete training gaat ervaren.

Ontspannen je weekend in? Of juist echt gericht op het creëren van meer mobiliteit? De reden maakt niet uit, deze les is voor iedereen die aan Strength & Conditioning doet goed!

Iets wat je aandacht geeft, veranderd van spanning naar ontspanning, van beperking naar vrijheid.