OPENINGSTIJDEN

Hieronder vind je onze openingstijden, we hebben deze opgesteld zodat onze leden zoveel mogelijk de keuze hebben om op elk deel van de dag te kunnen sporten om zo ook het beste uit zichzelf te kunnen halen.

Het is de verantwoordelijkheid van onze leden om zich in te schrijven via ons inschrijfsysteem CrossBit, zodat we ook geen overvolle lessen hebben en om te voorkomen dat wij als coaches minder aandacht aan onze klanten kunnen geven omdat onze lessen te vol zijn. Wij werken met een les aantal van circa 10 leden per les tenzij anders aangegeven m.b.t. evenementen. Je kan je tot 1 uur voor aanvang aanmelden voor een les. Mocht je onverhoopt niet kunnen kan je je tot 2 uur van te voren uitschrijven, met als uitzondering het weekend, daar kun je je 12h van te voren uitschrijven. 

TIME SCHEDULE

Bekijk het schema voor vandaag hieronder! Personal Coaching is mogelijk op afspraak, je kunt contact met ons opnemen via info@performancegymalkmaar.nl of bel ons via telefoon nummer +31(0)646347339

PROEFLES

Bekijk ons wekelijkse programma hieronder, en boek meteen jou proefles in !! Personal Coaching is beschikbaar op afspraak.