STRONGFIT

Wat is STRONGFIT?

Of je nu één uurtje traint of zes keer per week, StrongFit is voor iedereen, jong of oud, dik of dun, lang of kort. StrongFit is uitermate geschikt als sport op zich of voor erbij om je skills en kracht te vergroten. 

StrongFit is ontstaan dankzij sporten als Strength & Conditioning en Weighlifting en is het weer onder onze aandacht gebracht. Het is er om begonnen om de bewegingen die je maakt zo gecontroleerd mogelijk uit te voeren, waardoor je een betere beheersing en stabiliteit ontwikkeld welke je weer nodig hebt in andere sporten zoals Strength & Conditioning en Weightlifting. Het is geweldig om het te doen en om er van te leren, omdat wat meestal vergeten wordt is dat bij de hoeveelheid rauwe kracht die je gebruikt in Bijv. Weightlifting, Powerlifting en Strength & Conditioning ook coördinatie, balans en flexibiliteit nodig hebt om dit goed en correct uit te voeren.

Voor wie is STRONGFIT?

StrongFit is een enorm technische sport, die van de atleet heel wat eist. Alles komt aan op de millimeter. Progressie komt je nooit aanwaaien. Het is dus beslist geen saaie sport en bij uitstek geschikt voor de strebers en perfectionisten onder ons. Wat dat betreft is het een erg eerlijke sport: zowel een talent als een harde werker kunnen ver komen in deze sport.

Performance Gym Alkmaar bied jou de mogelijkheid om je te bekwamen in deze vorm van sport, hiervoor bieden wij een gevarieerd programma aan voor zowel starters als gevorderde sporters, en kun je samen met onze strength-coach van Performance Gym Alkmaar je weg naar StrongFit starten.

Meer weten?